![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zapraszam do oceny mojej strony www.scarface.fc.pl. Zależy mi na tym abyście ocenili dwie istotne sprawy, wygląd strony i poprawność kodu. Za wszystkie opinie, sugestie i zgłoszone błędy będę dozgonnie wdzięczny. To jest moja pierwsza strona oparta na własnym CMS'ie, ale mimo tego proszę o normalną utrzciwą ocenę. Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeśli chodzi o grafikę to słabiutko :|
kolory ... a właściwie kolor .... strasznie pusta .... popracuj troche nad tą traficzką .... bo jak narazie to pusto (w sęsie graficznym) za mało kolorów .... jakaś ta strona taka przypominająca postnuke... phpnuke itp :/ ale przecież w każdej chwili możesz szablonik zmienić (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) zrób lepszą grafe, ale nie przesadzaj ... popracuj nad logo ... użyj więcej kolorów ... może jakieś zaokrąglenia zamiast takich kantów .... reszta mi się podoba ... miałem tylko zastrzeżenia co do grafy ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 19:50 |