![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Niedawno zaczołem się zastanawiać, nad licencją plików graficznych, mam na myśli czy wogóle istnieje coś takiego, czy pliki wykonane w takich programach graficznych jak Photoshop, Paint Shop Pro można wykorzystywać do tworzenia grafiki na potrzeby stron internetowych komeryjnych? Owe pliki z tych programów będą importowane do formatów jpg, png. Czy taka operacja jest dozwolona, jak do tego się ma licencja, nie wiem jestem zielony w tym temacie, jeśli ktoś by mógł mi cos doradzić albo wyjaśnić co i jak? Pozdrawiam i czekam na wasze wypowiedzi. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak wiec czyli w teoretycznej sytuacji, korzystając z tego programu(PS) do tworzenia i publikowania w internecie prac, w postaci plików jpg, w pewnym momencie gdy serwis był już rozleklamowany i przynoszący zyski, konkurencja może to sprawdzić i podjąć jakies kroki... hmm... No dobrze, a w takiej sytuacji gdzie robimy program w PS a potem Print Screen i do programu Freeware? to w takiej sytuacji jest wszystko legalne, niezbyt utrzciwe, ale legalne chyba?
@Fipaj - A nie wiesz czy można całkowicie w PS wyczyścić informacje o nim? @anas - A jeśli takie dane bym usunął to czy w takim przypadku to będzie w 100% legalne, zalezy mi na tym, bo przyzwyczaiłem się do PS i nie chce zmieniać programu i tracić dzień na nauke nowego, jeszcze trzeba takowy znaleść - z podobnymi opcjami co nie jest łatwe. Oczywiście Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 17:19 |