![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
jak zalozyc baze na stronce i skad wziac nazwe czyli jak wprowadzic zeczy oparte na bazie mysql na stronke
pomocy jestem z tego bardzoo slabiutki !! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
1. Ankieta usunięta - dyskusja o zastosowaniu plików i/lub baz dancyh była na forum.
2. Kalinowski - masz u mnie ostrzeżenie. Nie rozsiewaj się jak SARS po tym forum. To że masz 12 lat nie oznacza, że masz jakieś przywileje. Jesteś tak samo odpowiedzialny za swoje zachowanie jak każdy z nas tutaj obecnych. Mnożysz wątki, opominasz się o gotowce i wyrękę jakby ludzie tutaj tylko czekali, kiedy będą mogli coś za Ciebie zrobić. Co do Twojej chęci ((IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) ?) nauki: poszukaj na Googlach frazy "kurs php" oraz "kurs MySQL". Jest tego naprawde dużo. Dodatkowo poczytaj początej manuala do php (link w mojej sygnaturce oraz w jednym z postów, które ktos Ci napisał. Dopiero WTEDY, po przeczytaniu tych rzeczy, zajmij sie praktyką. Nawiązując do Twojego innego postu: tu sie nikt z Ciebie nie naśmiewa. Tu sie staramy zmusić Cie do samodzielnego myślenia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 11:40 |