![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zapraszam do oceny mojej strony www.scarface.fc.pl. Zależy mi na tym abyście ocenili dwie istotne sprawy, wygląd strony i poprawność kodu. Za wszystkie opinie, sugestie i zgłoszone błędy będę dozgonnie wdzięczny. To jest moja pierwsza strona oparta na własnym CMS'ie, ale mimo tego proszę o normalną utrzciwą ocenę. Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Ace @ 2005-02-12 23:40:02) Kod Dzisiaj jest {DOD_DATE} {DOD_download_list} Download {DOD_download} pewnie jakis blad na stronie, nie przypisujesz pewnie danych do tych znacznikow wiec nie sa zastepowane lub usuwane... Witam, Ponieważ w Administracji nie działa parsowanie. Nie potrzebnie panel umieściłem w środku, drugim razem zrobię osobne okno. Teraz pracuje nad nową wersją, już bardziej poważną. Co do CMS'a zawartego na stronie - to jeśli ktoś chciałby go wykorzystać, w jakiś sposób prosze o kontakt na PW. Jeśli oczywiście ktoś będzie chciał chociaż wątpie. Dziękuje wam wszystkim za opinie tej strony, czeka mnie jeszcze dużo pracy. Niedługo zrobię coś bardziej soczystego. Oczywiście umieszczę do oceny na forum php (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Mam już pewne doświadczenie, więc ide pisać... Pozdrawiam! ---EDIT--- Witam ponownie, Nie chcę dodować nowego postu, bo niedługo robię remake, można powiedziec że jest na wykończeniu, będzie dużo lepszy. Dziękuje wam wszystkim za opinie, dały mi do myślenia. Pozdrawiam! Ten post edytował scarface 26.02.2005, 14:11:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 18:36 |