![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
1) Mam teraz nowy problem z któym sse nie radze od kilku dni. Natomiast próboje zrobić aktualizacje newsa z formularza i cos mi nie wychodzi kod mam nastepujacy
Próbowałem też umieszczać w osobnym pliki formułke UPDATE ale też mi coś nie działało. i jeszcze jedno 2) jak zabezpieczyć formularz przed dodowaniem pustego newsa do bazy danych po przez nacisnie nnp klawisza F5 w przeglądarce. Myślalem nad kontrolą w Javie ale chyba to nie wystarczy . Kod tego drugiego formularza wygląda tak
Będe wdzieczny za pomoc (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował rbodych 12.02.2005, 20:27:33 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm cosik nie bardzo to działa. Dałem te apostrofy ale przyczepil sie do fetcha w linii 5 . z usunietymi apostrofami tez to nie dziala . taki mam komunikat
Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource on line 5 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 15:28 |