![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam mały problemik ze składnia:
Ma ktoś może pomysł jak obejść ten problem, bo oczywiście coś takiego jak $var::singleton( ); nie moze mieć miejsca... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(bela_666 @ 2005-02-12 12:24:14) Przecież Ci wyżej podałem inne (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/dry.gif) Poza tym ładujesz wszystko do zmiennej czyli jest ona nadpisywana. To chyba powinna być tablica To twoje mi nie działa...Sam próbowałem z {} i wywala mi, że ten znak w tym miejscu nie jest dozwolony...Wiesz nie nadpisuje zmiennej kazdy modul ma swoją zmienna ( uzywając singleton w modulach mam tylko referencje do juz utworzonego obiektu ) np.
W poszczegolnych modulach moge sobie zrobic coś takiego:
Tak BTW. przeszukujac forum znalazlem twój przykładzik jak ominąc potrzebe deklarowania w każdym module singletonu, jedna klasa pozniej wszystkie po niej dziedzicza:
Tylko zaczęly mi sie robic dziwne rzeczy, gdy raz odwołałem się do singletonu w jaderku było okej, ale pozniej gdy w modułach chciałem to uczynić, skrypt mi się wykonywał w nieskończoność, wiec zdecydowalem sie na definiowanie singletonu w kazdym module -> tak jak to zrobiles w twoim przykladowym silniku ( tez na forum gdzies linka znalazlem )... Ten post edytował CyberBob 12.02.2005, 12:40:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 17:35 |