![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2005 Skąd: Goleniów (pod Szczecinem) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jat w temacie, znam sie juz troche na php, jednak narazie tego nie dałem rady ustalić.
Chciałem napisać funkcje, która będzie odplana zaraz po wejście (np. w panel administracyjny). Następuje połaczenia z bazą: Przepuszczam ze powinienem teraz zwrócić jakoś tę wartość z funkcji tylko jak? Ten post edytował yaroo_s 10.02.2005, 14:22:41 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2005 Skąd: Goleniów (pod Szczecinem) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No w sumie to jednak musze podać tą zmienną...raczej, teraz wyskoczyło jeszcze więcej błędów....
Warning: mysql_query(): Access denied for user: 'ODBC@localhost' (Using password: NIE) in.......... Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in ............... Blad zapytania Warning: Wrong parameter count for mysql_num_rows() in ....................... czy ktoś ma jakieś inne rozwiązanie, ewentualnie wie co zle robie... Dodatkowo prowadziłem skrypt który odwołuje sie do bazy danych zaraz po funkcji wywołania połączenia. i również wyskakuje błąd. co mzoe wskazywąc ze następuje błędny zwrot z funckji. Czy może tego typu zmiene trzeba zwracać w inny sposób...(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) Ten post edytował yaroo_s 11.02.2005, 11:00:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 18:47 |