![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2004 Skąd: Gdynia, Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaczynam karierę jako kierownik projektu. Zespół to trzech programistów zdalnych - komunikujemy się przez net.
Potrzebuję jakieś narzędzie (webowe) do informacji o stanie projektu: kto, czym w danym dniu i przyszłym tygodniu się zajmuje. Możecie coś polecić? Jakiś egroup? Rozbudowany kalendarz? Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2004 Skąd: Gdynia, Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogromne dzięki!
Zapytam przy okazji - jak sądzicie czy to ma jakieś szanse powodzenia: od pół roku tworzę aplikację typu workflow (php/sql) dla firmy. Spodobały im się efekty i chcę więcej i szybciej więc postanowili rozszerzyć IT i zatrudnić 3-4 nowych programistów, którymi mam kierować. Nie posiadam żądnego doświadczenia w tym kierunku, ledwo co studia skończyłem i podoba mi się praca programisty, gdzie chciałbym się jeszcze dużo nauczyć. Kusi mnie, żeby odmówić stołka kierownika projektu i oddać to komuś, kto rzeczywiście się na tym zna. Proszę o radę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 13:54 |