![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://extensibleos.info/xos.vol2
Lay pod strone projektu CMF'a opartego o php 5.1 Wiem ze na Operze sie formularz sypie ![]() ![]() Prosze o ciekawe sugestie, zastrzezenia. Z gory dziekuje! -------------------- Making IT works
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(serafin @ 2005-02-05 18:35:40) Przykro mi ale jestem zwolennikiem wszystkiego co mi sie kojarzy z OpenSource ![]() ![]() z takim podejściem daleko nie zajedziesz... chyba że pociągniesz na osiołku ![]() odnośnie strony, to co byś chciał usłyszeć ? mogę ci powiedzieć że jest fajnie, super, the best i wogóle takie tam ale wg mnie lay jest na poziomie 1/10, nie ma nic ciekawego, kolory smętne (bez wyrazu) i tak po paru sekundach mam ochotę opuścić stronę, w ten sposób dołączyłeś do grona osób które mnie wręcz uwielbiają (nie robię tego żeby ciebie/innych ośmieszyć, taka jest moja obiektywna ocena - mówię to po 3 latach spędzonych w tym gównie) pozdrawiam (no offence) -------------------- redFox |||||||||| 30%
---------------------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 23:17 |