![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2003 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Parse error: syntax error, unexpected T_CATCH, expecting T_STRING in /usr/cagret/brain.php on line 95
Ten post edytował cagrET 11.04.2008, 21:20:08 -------------------- code.gosu.pl
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
doszedłem do wniosku że mój mózg to wytwór iluzji David'a Copperfield'a który jest w stanie zamienić abstrakcję życia, w wodę na księżycu, dzięki czemu będziemy mogli crackować biedne wirusy na tejże planecie i cieszyć się przy tym psychozą podumysłową, jakby tego było mało, ślepa kiszka odzyska wzrok, dzięki czemu stanie na głowie i zatańczy (broń boże break dance'a)... czy o to chodziło, a może coś przeoczyłem, może nie chodziło o księżyć tylko o miejscowość Kananga w środkowej afryce, może dawid nie da rady lub co gorsza wymięknie i będzie udawał (za zgodą rodziców) araba na saharze trzymającego w ręku wiaderko z wodą, czy o to chodziło, czy to dobrze zrozumiałem, ehh świat jest pełen pytań ?
jestem przygotowany na najgorsze... ![]() -------------------- redFox |||||||||| 30%
---------------------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:50 |