![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Od dłuższego czasu zastanawiam się nad instalacją systemu Gentoo do programowania w php, tylko mam pewien problem, aby tego dokonać musiałbym usunąć Windę... I tu moje pytanie, czy wiecie może jak na Gentoo zrobić obsługę Internet Exloprer - albo coś w podobie, emulacja, niewiem... ? Niestety jestem zmuszony testować też strony, skrypty na niej bo większość ludzi używa właśnie jej... Macie jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu, bez kupowania nowego twardego dysku?? Jakieś pomysły? Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie...
Heh... chyba tym tematem wywołałem wojnę między zwolennikami różnych dystrubucji... Narazie mam ściągam Slackware (CD1 - 15% i CD2 - 4%) - zobaczymy co z tego wyjdzie... Zobaczę i spróbuje.. [...] Ja osobiście próbowałem już korzystać z wielu dystrybucji między innymi: Mandrake, Suse, RedHat ... tylko że do żadnego nie mogłem się przekonac i zaczynałem instalowac od nowa inną dystr. A teraz chcę aby został na zawsze... Co do Gentoo: Z tego co czytałem to wiele osób rezygnuje z niego ze względu na dalszą jego konfigurację... Tylko nie wiem czy właśnie jest w nim sens, bo jako początkujący użytkownik Gentoo wątpie aby mi się udało rozwiazywać pojawiające się błędy - a jego ponowne wgrywanie było by bardzo męczące. Reasumując, jak mi się już ściągnie Slack - wgram zobaczę co w trawie piszczy i zobaczę czy będzie s(hit) ... (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Dziękuje wszystkim za udział w dyskusji. Pozdrawiam! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 03:20 |