![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Od dłuższego czasu zastanawiam się nad instalacją systemu Gentoo do programowania w php, tylko mam pewien problem, aby tego dokonać musiałbym usunąć Windę... I tu moje pytanie, czy wiecie może jak na Gentoo zrobić obsługę Internet Exloprer - albo coś w podobie, emulacja, niewiem... ? Niestety jestem zmuszony testować też strony, skrypty na niej bo większość ludzi używa właśnie jej... Macie jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu, bez kupowania nowego twardego dysku?? Jakieś pomysły? Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(tes @ 2005-02-02 09:29:01) Cytat to przeczytaj dalej... odkryjesz sens tja... kazdy widzi to co chce... Tak czy inaczej misiu pysiu, ja wyrazilem swoje zdanie, poprzedzajac je sensownymi argumentami. Teraz do autora nalezy ruch co dalej. Ten post edytował Seth 2.02.2005, 09:39:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 08:16 |