![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Od dłuższego czasu zastanawiam się nad instalacją systemu Gentoo do programowania w php, tylko mam pewien problem, aby tego dokonać musiałbym usunąć Windę... I tu moje pytanie, czy wiecie może jak na Gentoo zrobić obsługę Internet Exloprer - albo coś w podobie, emulacja, niewiem... ? Niestety jestem zmuszony testować też strony, skrypty na niej bo większość ludzi używa właśnie jej... Macie jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu, bez kupowania nowego twardego dysku?? Jakieś pomysły? Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jaka wojna? czytales w ogole o co mi chodzi?
Przeciez tez uzywam Slackware, wiec czemu mialbym byc przeciwko? Wlasnie chodzilo mi o to aby czlowiekowi, ktory jest zielony nie narzucac to czego ma uzywac.... Bo jest to bez sensu, zwlaszcza ze moze sie pozniej zrazic. To tyle, zadnej wojny nie chcialem tu wszczynac. Przynajmniej przedstawilem dlaczego bym sobie Gentoo postawil (gdybym mial czas, a jego ostatnio brak (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) ). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 01:23 |