![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W pracy mam poblokwane wszystkie porty poza 80 (do ktorego dostep, nawiasem mowiac, musialem wyblagac (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) ).
Ciekaw jestem czy ktos z Was moze probowal skonfigurowac wpkontakt z kontem na chrome.pl, tak aby przeszlo przez port 80 ? |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, bardzo zainteresował mnie ten temat, poszukałem trochę i znalazłem coś takiego jak tunelowanie połącznia, może ci to pomoże:
Cytat ...Jeśli twój komputer jest chroniony firewallem lub łączy się z Internetem przez serwer proxy, nie masz możliwości korzystania z niektórych usług, np. w wielu firmach nie wolno używać komunikatorów internetowych (np. Gadu-Gadu), programów P2P... źródło: Pc World Komputer A tu masz główną stronę tego programu HTTP-Tunnel Pozdrawiam. Ten post edytował scarface 25.01.2005, 15:46:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 07:29 |