![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2003 Skąd: Szczecin->niebuszewo->*(next to window) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie, wydaje mi sie ze tak ale pewnosci nie mam, chce dac mozliwosc sciagania plikow tylko osoba zalogowanym wiec zebys prawdzic czy ktos jest zalogowany uzywam f-cji z tematu i sprawdzam zmienne sesyjen i potem tworze naglowek dla zciaganego pliku ale nie dziala to, stad wydaje mi esie ze session_start() wysyla naglowki, mam racje?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2003 Skąd: Szczecin->niebuszewo->*(next to window) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to moj plik konf.:
Cytat ; - Show all errors ; error_reporting = E_ALL jesli chodzi o cookie do zalogowalem sie jako inny user i jest tak samo czyli bez jakiegolwiek bledu ale wszstko jasne znalazlem to: Cytat output_buffering = 4096 musialem to kiedys ustawic, przy takim rozwiazaniu nie powinno byc bledo jednakze kiedy wysylam dodatkowe naglowki nie dziala to prawidlowo, np gdy chcem wyslac plik zip albo mp3 lub pdf do przegladarki trafia mnostwo krzaczkow i nic wiecej Ten post edytował squid 13.01.2005, 10:15:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 17:41 |