![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem nie działa mi MySql (czerwone światło) mam win xp z sp1, serwer apache,
na IIS mi działa a tu nie co moze być tego przyczyną(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) ? ale nie działa mi nawet gdy włączam tylko bazę danych |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(marast78 @ 2005-01-05 21:33:37) niestety nic nie pomogło podejrzewam że MS w ten sposób chce żeby bulić za ich szmelc nie mozna w ten sposob powiedziec, ja od wielu miesiecy uzywam mysql, napisalem nie jeden projekt z jego wykorzystaniem ja instalacje na Win robie w sposob nastepujacy: - odpalam instalatora mysql'a, kilka okienek i jest zainstalowane - pozniej pisze batch'a ktorego wrzucam do autostartu - i generalnie mam problem z glowy sluchaj, moze masz jakiegos firewall'a zainstalowanego i nie pozwala Ci na uruchomienie serwera? Vertical hmmm czytajac Twojego posta chcialem zobaczyc co to jest za narzedzie o ktorym pisales... ale kurcze, nie mam go u siebie na dysku... nie wiem.. jeszcze moze pozniej poszukam i sprawdze..... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 05:03 |