![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
mam takie cos:
Wybieram jakas kategorie i chcialbym zeby wyswietlilo mi obok jeszcze jedna liste rozwijalna ktora spelniala by cos takiego
chcialbym zeby sie to odbylo po stronie przegladari. Prosze o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
powiedzmy plik wybierz.html
Kod <form action="cos.php"> <select name="example"> <option>gruszka</option> <option>jablko</option> <option>banan</option> </select> <input type="submit" value="wyslij"> </form> plik cos.php wybieram (w wybierz.html) "banan"
teraz: mam w moim skrypcie przedstawionym w poprzednich postach js generuje mi rozwijalna liste (tak jak w wybierz.html). po nacisnieciu "wyslij" chce wypisac to co zaznaczylem tak jak w cos.php zaznaczylem banan wyswietlilo banan. Wypisuje:
no i nic mi nie wypisuje, zmienna jest pusta. Teraz jak mam zrobic zeby mi wypisal to co znznaczylem w rozwijalnej liscie (chodzi o ta druga liste generowana przez js) (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 11:00 |