![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem stronę pod zlecenie (po znajomości), ponieważ to mój pierwszy projekt i styczność z funkcjami php, proszę o wskazówki co jest nie tak.
Na pewno odświeża się cała strona - nie wiem od czego to zależy. Czekam na wskazówki, gdyż będę musiał jeszcze to poprawić, a nie chcę chwalić się czymś co nie działa ;-). Ten post edytował budowniczy 22.01.2005, 15:05:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- na stronie nie mam żadnych niebieskich czcionek, to przeglądarka źle odczytuje. W explorerze mam pomarańczowe (zastosowałem style) -
Dziękuje za te szczegóły, to bardzo ważne dla kogoś kto dopiero zaczyna. Już zaczynam poprawki, menu będzie we flashu. A co z odświeżaniem, czy ktoś ma na to sposób? Jak powinna wyglądać struktura, aby nie odświeżała się cała strona? Próbowałem już klas, ale nie dałem rady. (Na jakich przeglądarkach mam sprawdzić? Opera, FF, ... jakie jeszcze są?) Ten post edytował budowniczy 11.12.2004, 12:45:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 12:20 |