![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php.pl ma jakas redakcje albo co? Jest juz nowy apache, nowe php 4.2.0 a wy co? Moze jakies newy pisac, cheeee?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak ktoś to czyta to niech czyta dalej co sie pisze !!!!
Faktycznie z redakcja php.PL nie jest chyba za dobrze. Forum jest super, rozbudowane z bajerami, ale stronka, no cóż pozostawia dużo do życzenia. php.PL było pierwszą polską stroną, na którą wszedłem jesli chodzi o php, ale niestety szybko stąd wyparowałem. Powód? Treść, artykuły, błędy (ale nie to jest najgorsze), nic tu nie znalazłem - wykluczają skryptów i forum. Ogólnie strona ma olbrzymie mozliwości choćby z tego względu, że sa tu starzy bywalcy php'owcy, którzy mają coś do powiedzenia i to nie tylko na forum o php, ale zapewne również na inne tematy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) Strona może sie właściwie sama budować na podstawie doświadczenia, wspólnych projektów, planów rozwojowych no i ambicji :!: :!: :!: |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 22:57 |