![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znow mam problem z skryptem logowania. Chodzi o to ze zaleznie czy user jest adminem czy nie w cookie ma dopisane np. admin|TAK/NIE. Tylko ze nie zapisuje mi cookie z pierwszego warunku, tzn. jesli np. pierwszym warunkiem w skrypcie jest to ze jesli uzytkownik nie jest adminem zmienna admin w cookie bedzie miala wartosc NIE lub odwrotnie, tylko ze cookie w pierwszym warunku mi nie zapiuje, a jesli jest spelniony warunek ktory jest drugi w skrypcie (np. user jest adminem) cookie zostaje zapisane.
logowanie.php
logowanie2.php
PZdr & Thx Ten post edytował Majcok12 20.11.2004, 19:22:25 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Imo ja w manualu nie znalalem konkretnej odp. Nie potrzebne mi przekierowanie, bo i tak czesto mnie nie przenosi
np.
Tylko sie pojawia okieno z napisem ze komentarz zostal dodany i po kliknieciu na ok wraca na strone, na ktorej w formularzu dalej sa dane, a strona jeszcze nie odswiezona. Pzdr Ten post edytował Majcok12 22.11.2004, 08:02:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 06:36 |