![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2003 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zastanawialem sie czy by nie zrobic sklepu internetowego, ale nie wiem jak to wyglada z zamówieniami? No bo jak na formularzu ktos wpisze nieprawidłowe dane(np. po to żeby mnie oszukać -- tak jak koniczynki to robią na allegro), a ja wysle tam towar no to strace za przesyłke itp. Czy sklepy internetowe jakos sprawdzaja czy dane sa prawdziwe? Moze jest do tego jakas firma? Czy moze pozostaje jedynie bezpieczene placenie karta?
Prosze odpowiedzcie... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mozesz zamontowąc w swoim sklepie grupy użytkowników.
Grupy: 1. Grupa ta ma mozliwość zakupienia towaru jedynie poprzez transakcję kartą kredytową lub przelewem na konto. 2. Grupa ta otrzymuje od Ciebie liścik z kodem (tak jak na allegro), i takie osoby mogą zamawiac towar który Ty im wysyłasz i płacą dopiero przy odbiorze, aby zachecic ludzi do bycia użytkownikiem numer 2 wystarczy, że dorzucisz jakiś prezencik lub zniżki, promocje itp. A wysyłanie listów do lientów nie musi być drogie, wystarczy, ze wykupisz u Poczty Polskiej jakąś wiekszą ilość znaczków, lub jakąś oferte dla osób takich jak Ty. I masz problem z głowy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) . Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 14:24 |