![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Od 2 godzin siedze na rozwiazaniem dla systemu katalogow php + mysql. Mam zapisane kategorie w bazie mysql w postaci 1_2_3 (np zupy w proszku grzybowe) 1 (zupy wszystkie) 1_4 (zupy o smaku owocow lesnych) 2_3 (warzywa zielone) 2 (warzywa wszystkie) jako ID. Kazdy znak _ to przejscie do podkategorii. I teraz jak to zrobic aby skrypt wyslwietlal dane kategorie wg. glebokosci ? Prawidlowo powinno byc: 1 (zupy wszystkie) -> 1_2_3 (np zupy w proszku grzybowe) -> 1_4 (zupy o smaku owocow lesnych) 2 (warzywa wszystkie) 2_3 (warzywa zielone) itd. Prosze o pomoc poniewaz jestem w martwym punkcie. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Vengeance: twoj sposob nie dziala chyba tak jak powinien tzn chodzi mi dokladniej o show_tree ($id)
mamy takie dzrzewko (etap 3) : Languages Local Side Java Script Visual Basic v1.0 Server Side ASP ASP.NET php PHP4 PHP5 jezeli podasz np. zeby wyswietlilo Local Side to powinno wyswietlic Local Side Java Script Visual Basic v1.0 a wyswietla: Local Side Java Script Visual Basic v1.0 Server Side ASP ASP.NET php PHP4 PHP5 czyli wszysctko co jest po Local Side |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 30.09.2025 - 17:30 |