![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam nastepujacy problem i mam nadzieje, ze szanowni koledzy mi pomoga. Potrzebuje stworzyc pole, ktore bedzie lista dropdown jednoczesnie umozliwiajac wpisywanie danych "z reki". Czy istnieje mozliwosc, wykonannia tego? Wiem, ze to zahacza o HTML, ale strona jest w php wiec pytam tutaj. Z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam Bartek |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale takie rozwiazanie nie ma sensu... z tego co wiem to nawet nie jest to mozliwe, przyajmniej nie orientuje sie jak to zrobic. lepiej uzyc kilku <input type="text" />.
EDIT: chociaz jest w htmlu jakis atrybut ktory pozawala na edycje kazdego pola... jak znajde to tutaj dam. ale watpie ze tak zmodyfikowany <select> bedzie w stanie przeslac jakiekolwiek informacje. EDIT2: niestety, nie znalazlem takiego atrybutu w specyfikacji - skoro nie ma tam to znaczy ze to byl nastepny trik IE, ktorym nie warto sie zajmowac. rozwaz uzycie kilku <input type="text" /> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 16:56 |