![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 96 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem z wświetleniem danych w postaci pól wyboru (checkbox). Chodzi mi o coś takiego ze robie program do testów i skrypt powinien wygenerować pytania i odpowiedzi do pytań. Z wyświetleniem pytań nie mam problemu, natomiast z wyświetleniem odpowiedzi do tych pytań już tak. Odpowiedzi chciałbym wyświetlić w postaci pól wyboru. Problem polega na tym że powinno pokazać odpowiedzi tylko do wskazanego pytania. W bazie danych oczywiście mam zapisane odpowiedzi (po 4 do każdego pytania). Udało mi sie napisac taki skrypt:
Aby wyświetlic pytania generowany jest jeszcze ten skrypt:
Problem jest w tym że nie pokazuje żadnych odpowiedzi tylko pola wyboru. Pokzuje taką ilość checkbox-ów jaka jest ilość wszystkich odpowiedzi w tabeli. A powinno pokazać tylko tyle odpowiedzi ile jest przypisane do wskazanego pytania. Nie wiem jak to przerobić aby pokazało odpowiedzi w postaci checkbox-ów (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) ? Ten post edytował huka 2.11.2004, 14:06:18 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2004 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podstawowe pytanie: masz połączenie z bazą?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 19:55 |