![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
od jakiegos czas zaczolem sie interesowac php i chcilaem kupic ksiazke o tej tematyce jednak nei wiem jaka wybrac, a jest ich dosc duzo na rynku. Doradzcie cos! Ksiazka mial by byc dla osoby ktora: :arrow: zna html :arrow: ma bardzo male pojecie o programowaniu Ksiazka powinna byc: :arrow: napsiana w prostym jezyku :arrow: powinna zawierac oprocz teori jakas praktyke :arrow: w miare tania Z gory dziekuje za odpowiedz PS Jestem "nowy" i nei wiem czy w dobrym dziale to napisalem =] |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2002 Skąd: Gliwice/Radomsko/Szczepocice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Patrząc na opinie userów wydaje się, że php i MySQL. Tworzenie stron WWW jest najlepsza. Sam to kupiłem 2 dni temu i jak na razie jest ok. Chętnie bym się pouczył z manuala, ale przy próbie wydruku pewnie drukarka by mi padła, a czytać go na 9letnim 14calowym monitorze nie należy do żerzy przyjemmnych. Manuala używam tylko podczas pracy, jak czegoś nie wiem.
do ludu: zanim pójdziesz do empiku poczytać jakąś książkę umyj ręce, bo jakiś frajer być może ją kupi... jeśli tego nie zrobisz i staniesz mi na drodze to... [-autocenzura-] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 30.09.2025 - 01:02 |