![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem ze skryptem, a raczej czescia skryptu sondy. Wyswietla on opcje i pytanie sondy, pobrane wczesniej z bazy danych.
php generuje taki blad:
Wiec podejrzewam ze mam zle sformulowany warunek lub jakis blad w nim w petli while. Problem w tym, ze nie za bardzo wiem jak ma wygladac poprawny kod. Mam jeszcze jeden problem odnosnie wlasnie tego skryptu sondy. Dokladnie z id danej sondy.
Nie do konca wiem w jaki sposob mozna by pobierac pytanie i odpowiedzi sondy o okreslonym id (np. najnowszym). Tzn. myslalem, ze moze przy dodawaniu nowej sondy, dodajac dane do bazy wpisac takze id wlasnie dodawanej sondy do pliku .txt, czy .dat
i pozniej na poczatku skryptu odczytywac z tego pliku id odpowiedniej sondy, jednak tu tkwi problem. W jaki sposob mam odczytac id sondy, ktora chce wyswietlic (jakies dodatkowe informacje zapisywane wraz z id do pliku, czy co?). Eh. nie wiem..... Mysle ze w miare zrozumiale opisalem moj drugi problem. Thx za pomoc. PZdr Ten post edytował Majcok12 1.11.2004, 08:45:26 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to jest :
Ten ; (średnik) w warunku jest niedozwolony. To chyba miał być jakiś operator logiczny (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:06 |