Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Chcę się zrehabilitować
morrison

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Czuję się poszkodowany przez jednego z moderatorów, ponieważ dał mi 10% ostrzeżenia, ledwie dołączyłem do tego forum. Co mam zrobić, aby się pozbyć tego ostrzeżenia??
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
FiDO

Grupa: Przyjaciele php.pl

Ostrzeżenie: (0%)
-----

To ja dodalem to "felerne" ostrzezenie. Niestety, mimo ze to bylo ledwie kilka dni temu, nie pamietam za ktory topic konkretnie to bylo (mam wystarczajaco duzo innych spraw na glowie...), ale napewno nie bylo bez powodu.
Dopoki nie zawioze kompa do akademika mam dostep do internetu bardzo rzadko i tylko w weekend + czasem poniedzialek, wiec mam malo czasu na forum, stad dosc lakoniczny opis ostrzezenia, nastepnym razem dodam chociaz linka do topica, ktorego ostrzezenie sie tyczy.
Swoja droga, moze by tak zmodowac system ostrzezen, aby sam generowal linka do posta, za ktorego zostal zwiekszony poziom ostrzezenia? Zaoszczedzilo by to troche klawisze Ctrl, C oraz V na klawiaturach moderatorów (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
Pozatym w pelni zgadzam sie z pierwsza odpowiedzia Seth'a i mysle, ze ona wszystko wyjaśnia.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 4.10.2025 - 22:53