|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%)
|
Do tej pory nie chcialo mi sie o tym pisac, bo mi to nie przeszkadzalo, ale dzis mi to przeszkodzilo wiec:
Czy nad naszym wortalem nikt nie pracuje? Nie pisze tego zeby kogokolwiek obrazic, bron boze. Chodzi mi tylko o to ze jest tu tyle bledow ze az sie plakac chce. Mowicie ze wszystko sie zmieni wraz z wdrozeniem v2, w co goraco wieze, ale dloaczego wprowadzacie w miedzyczasie jakies zmiany-koszmarki? Chcialem skomentowac artykul-tlumaczenie (http://php.pl/index.php/phppl/t_umaczenia/phpgacl/) a system mi pisze ze sie musze zalogowac (!). Nie wiem o co wlasciwie chodzi, ale jest przycisk 'dodaj' wiec dodaje sie jako uzytkownika, powracam na strone, loguje sie a ten mi mowi ze 'Wstęp wzbroniony' i w dodatku pierdzieli cos o jakim kernelu. Ja rozumiem ze nasz wspolny wortal ma byc wortalem dla programistow, ale to kurde nie znaczy ze ma byc nieuzyteczny! I takich numerow jest wiecej. Wystarczy sprobowac przeczytac jakikolwiek artykul. Wchodzisz na strone arta, np tego, i jest tam jakis wstep. Ale nie ma przycisku dalej, do nastepnej czesci artykulu... A! A dole jest lista... Podstron? Podstron artykulu? Chyba raczej sekcji czy...? Boze, przecierz to chyba nie jest trudne, zrobic wortal ktory daje uzytkownikom mozliwosc uzytkowania go? A moze sie myle? A moze brakuje wam rak do roboty? Jesli tak, to z checia wam pomoge, byleby tylko php.pl, wortal ktory lubie, i w ktorym tkwi ogromy potencjal nie zszedl jak stara kobyla z braku owsa. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław |
bregovic:
Tak się składa, ze problem funkcjonalności wortalu męczy nas od dłuższego czasu. Tak, pracujemy. Tak, są koszmarki. Tak, mamy zajebiście dużo pracy do zrobienia. Nie da się wszystkiego zrobić od razu. Niestety nie jesteśmy aż tak genialni. A i sam eZ Publish nam nie ułatwia. Niestety przy pracach, modyfikacjach, wdrożeniu Wasze zaangazowanie kończy się na słowie "brać". Jego przeciwieństwo, "dać" nie jest znane. Ale już mi się nie chce o tym pisać. Kto chciał cos zrobić, to już robi a reszta niech w zaciszach domowych biurek czeka i marudzi. Nawigacja po artykułach to jedna z naszyj najsłabszych stron i to począwszy od samego menu a na przeskakiwaniu do stron i wyglądzie treści skończywszy. Ale nie da się zrobic od razu wszystkiego na "ideał". Więc może zamiast marudzić postaw eZ Publisha u siebie w domu, zapytaj co jest do zrobienia (kontakt: Luca, Seth) i np. spróbuj zrobić przeskakiwania po stronach artykułu w "Google-style" czy jak Ci się podoba.. Daj odpowiedni szablon i ciesz się z rozwoju NASZEGO jak sam zaznaczasz Wortalu... Co do komentarzy - komentowanie artykułów nechanizmami Wortalu AFAIR nie było przewidziane a włączenie tej opcji to zwykły błąd. Chyba, ze ekipa od Wortalu ustaliła inaczej - kontakty masz wyżej. silent: Twórcza i kreatywna wypowiedź. |
|
|
|
bregovic Wortal... 13.10.2004, 22:14:46
silent Mi się spodobał artykuł Drzewka w php:
Cytat... 13.10.2004, 23:48:06
bela_666 scanner: silentowi chodziło o kolejność
scanner: w... 14.10.2004, 08:00:31
Luke Cytatartykul-tlumaczenie (http://php.pl/index.php/... 14.10.2004, 08:10:55
bregovic scanner:
CytatAle już mi się nie chce o tym pisać.... 14.10.2004, 10:16:21
Luke CytatPrzykladem? Alez z checia biggrin.gif Tylko z... 14.10.2004, 10:24:29 ![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 27.12.2025 - 21:08 |