![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Pikutkowo Dolne (albo górne) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do napisania tego tematu skłoniła mnie wiadomość od moderatora-administratora czy jakoś tak. Powiedział, że nie mogę na forum krytykować jaki kto ma system operacyjny, chyba, że na hydeparku. Więc oto jestem i pytam każdego: jaki masz system operacyjny?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uwaga adbi na temat kursów w "komputer świat" nosi znamiona prowokacji i była zbyteczna. Zatem wypowiedź Itsme na temat "nie schodzenia poniżej pewnego poziomu" jest całkowicie na miejscu. Absolutnie niedopuszczalne (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/angrysmiley.gif) są natomiast wypowiedzi typu: "mnie nie krytykuj ty H*** I kurD**LU".
Ponieważ w regulaminie, w podpunkcie dotyczącym zablokowania konta, jest mowa o "permanentnym i celowym" łamaniu zasad, jestem skłonny poprzestać na upomnieniu. Nie oznacza to jednak, że tego typu wypowiedzi będą na forum tolerowane. Posty adbi będą od tej chwili szczególnie wnikliwie śledzone, a kolejne złamanie regulaminu z pewnością skończy się zablokowaniem konta. :!: :arrow: Dotyczy to zresztą również innych osób, mających ochotę poprzeklinać sobie publicznie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 05:45 |