![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam taki proble, najpierw spójrzcie na skryp a potem wytłumacze o co mi chodzi:
a więc jeżeli archiwum !=tak żeby wykonało warunek if ($data[1] >= $date) dla calego skryptu... jak to wszystko ma byc zapisane ? i oczywiscie na koncu skryptu musi byc to jeszcze raz, bo jezeli archiwum != tak to musi zakonczy tamten drugi warunek znaczkiem } i nie bardzo wiem jak to wszystko ma byc zapisane :/ Wiem ze to troche "pokretnie" i niezbyt jasno wszystko brzmi, ale mam nadziejŻe ze ktos zrozumie o co mi chodzi i pomoze (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie bardzo mnie rozumiesz...
wytłumacze to pokoleji... jeżeli $_GET['archiwum'] != "tak" wtedy dla całego skryptu ma zastosować warunek if ($data[1] >= $date), w przeciwnym wypadku ma wykonac cały skrypt nie stosując już do niego warunku [if ($data[1] >= $date)... może wyjaśnie do czego służy ten skrypt... chodzi o zapowiedzi imprez: if ($data[1] >= $date) - słuzy do tego aby albo wysietlic dana zapowiedz albo nie (jezeli data imprezy jest przeszla to zeby juz tej zapowiedzi nie wyswietlało) ale niżej bedzie link zeby zobaczyc ARCHIWUM IMPREZ czyli $_GET['archiwum'] != "tak" - i wtedy ma juz nie zwracać uwagi na date tylko pokazać wszystkie... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 13:18 |