![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 7.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Przeszukalam juz kilka for i grup dyskusyjnych, ale nie znalazlam odpowiedzi na pytanie. Znalazlam jedynie link do platnego serwisu i platnej porady Web.Reporter.
Dokładnie chodzi mi o to co jest w tej poradzie, czyli 1. jak ma wyglądać plik, z którego będziemy w częściach pobierać informacje na kolejne podstrony. 2. w jaki sposób umieszczać linki do konkretnego fragmentu tekstu pobieranego z tego pliku? Nie mam dostępu do myslq, więc większość porad, do których dotarłam dla mnie są bezużyteczne. Byłabym wdzięczna za każdą odpowiedź i poradę. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 7.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jeszcze jeśli byłmógłbys mi powiedzieć jak pociąć tekst w te delimitery, to byłoby super. Więc mam powiedzmy tekt:
To jest jakiś tekst... To jest jakiś tekst... To jest jakiś tekst... To jest jakiś tekst... To jest jakiś tekst... To jest jakiś tekst... To jest jakiś tekst... To jest jakiś tekst... To jest jakiś tekst... To jest jakiś tekst... To jest jakiś tekst... To jest jakiś tekst... To jest jakiś tekst... A to inny tekst --- A to inny tekst --- A to inny tekst --- A to inny tekst --- A to inny tekst --- A to inny tekst --- A to inny tekst --- A to inny tekst --- A to inny tekst --- A to inny tekst --- A to inny tekst --- A to inny tekst --- A to inny tekst --- A to inny tekst --- A to inny tekst --- A to inny tekst --- to co mam wstawić i gdzie by tekst "To jest jakiś tekst" i "A to inny tekst" wyświetlane był potem na oddzielnych podstronach? Z góy dzięki i sorki, za te lamerskie pytania, ale tak to jest jak człowiek się uczy ![]() Pozdrawiam! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 17:22 |