![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
moze ktos moglby podrzucic jakis fajny pomysl na prace dyplomowa z wykorzystaniem php? cos wypasionego ![]() mysle i mysle i nic wymyslic nie moge... ![]() moja specjalnosc: bazy danych i oprogramowanie uzytkowe ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
juz kiedyś ktoś tu zastanawiał się nad sensownością pisania bazy danych w XML, w wyniku czego pojawiła się miażdżąca ilość argumentów na nie.
Jeśli masz ochotę pisać coś, co sie do niczego nie przyda - to jest to temat wymarzony, jednak ja jestem przekonany, że znacznie przyjemniej jest jednak rozwijać projekt który ma jakiś sens istnienia. Ja np. za swoją system na którym oparłem swoją pracę licencjacką (napisany w php system zarządzania sprzedażą biletów w firmie zajmującej się autobusowym transportem ludzi) zgarnąłem kilka tysięcy zł Przyznam szczerze, że motywowało mnie to znacznie bardziej, niż sama perspektywa dyplomu. -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 20:33 |