![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcialem stworzyc wlasne forum. Podchodze do tego po raz pierwszy, a ze chcialbym od razu widziec projekt calosciowo, zaprojektowac strukture, itd, to chcialbym cos o tym najpierw poczytac.
Probowalem znalesc cos na forum, ale pewnie wpisywalem nietrafione slowa kluczowe;) Znacie jakies dobre artykuly o tworzeniu forum? Z gory dzieki za kazdy hint:) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ok dzieki. Jak zobaczylem mozliwosci phpbb, to rzeczywiscie doszedlem do wniosku, ze nie ma sensu wywarzac otwartych drzwi:)
a ja uwazam ze ma to sens, oczywiscie jezeli ma sie czas i chce sie czegos nauczyc. ja lubie pomeczyć się z napisaniem własnego skryptu ![]() wracając do forum, to moje 'dzieło' znajduje się tu. oczywiscie ma ono sporo brakow jednak jestem z niego zadawolony. co jakis czas staram sie go udoskonalac. jezeli by ktos potrzebowal jakis rad co do pisania forum to niech pyta smiało, to pomoge. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 15:13 |