![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuję prostego skryptu, który umożliwiałby tak zwane "wymuszanie" kliknięć w banner. Po kliknięciu na niego, uaktywniałby się pewien przycisk, prowadzący do download mojej strony.
Widziałem setki stron korzystających z dobrodziejstw tego skryptu. Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek namiary lub odsyłacze. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
System bannerowy komrelu różni się od skryptu, który opisałem powyżej. Tam naliczane są punkty za klikanie, a w zamian za nie darmowe konto.
Mi chodzi raczej o skrypt, który wkleiłeś powyżej (z tym że zamiast przycisku lepszy byłby banner). Lepiej przerobiłbym system naliczania punktów w ALLEGRO - tzn zamiast bannera dałbym ten przycisk, odprowadzający do ich serwisu, ale podobno zaszły tam ostatnio jakieś zmiany i w chwili obecnej - NIE WOLNO zmieniać kodu banera, ponieważ ich system go skanuje. Jak widać - muszę jednak popracować nad tym skryptem, bo w nim nadzieja. Jako, że nie znam javy, nie wpadłem jeszcze na konkretny pomysł, jak go przerobić - ale jedno jest pewne, że WIELE osób potrzebuje tego typu rozwiązań - więc mam nadzieje, że ktoś to w końcu napisze ;] Jak narazie nic nie znalazłem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 20:25 |