![]() |
![]() |
![]()
|
|
Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działanie skryptu można zobaczyć w mojej sygnaturce...
Pod adresem: signer.idn.net.pl można założyć sobie konto (trzeba podać nazwę użytkownika i hasło... nic więcej!) i przetestować funkcje zarządzania sygnaturkami. Na forum można taki podpis umieścić wpisując: Kod [img]http://signer.idn.net.pl/static/uzytkownik.png[/img] Skrypt (zarówno jak i strona) są w wersji RC1. Proszę o uwagi - co byście dodali/zmienili, by uczynić z tego wersję ostateczną? P.S. Sygnaturka z 4 linijkami ma ok. 1.4KB 3 linijki to ok. 1.2KB (istotne dla modemowców) Edited: poprawiłem temat |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tego co wiem, to jest lista rozwijana z wartościami... jeżeli nic się nie wybierze, to nie ma paska postępu... jeżeli wybierze się 0 (zero), to pokaże się pasek... Jako, że projekt może mieć postęp równy zero (np. jest dopiero w fazie uściślania pomysłu), to istnieje możliwość umieszczenia takowego paska...
P.S. Jako, że dość często spotykam się z wiadomościami z cyklu "a mi się strona nie otwiera" mogę powiedzieć tylko jedno: jako, że serwer jeszcze przez ok. 1-2 m-ce będzie na neo+ i z tej racji będzie posiadał zmienny adres IP u niektórych może pojawiać się problem z dostępem... Problemem nie jest serwer, który pracuje non-stop, lecz serwery DNS pomiędzy no-ip (z usług którego korzystam w celu utrzymania domeny), a waszym dostawcą ineternetu... Serwery te tworzą swój cache adresów IP przypisanych do adresów domen i nie aktualizują go odpowiednio często... z tąd właśnie problemy z dostępem do serwera... Cierpliwości... za wspomniane 1-2 m-ce szykuje się zmiana łącza (na takie ze stałym IP) i już nie będzie problemów z adresem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 13:16 |