Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Łamanie zasad sygnatur, No nie no to jest nagminne !
Puciek

TAO programowania

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (30%)
XX---

Ostatnio ciągle obserwuje sygnatury pełne rysunków, zamaist tekstów a jak mówi regulamin REGULAMIN SYGNATUR maks 3 linie a obrazki 15x15 px. Według mnie powinno się coś z tym zrobić bo to faktycznie spowalnia =_=

Ten post edytował Puciek 22.09.2004, 19:08:28
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Bakus

Administrator serwera

Grupa: Przyjaciele php.pl

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Nie ukrywam, że jako osoba nie tylko stosująca wspomniane podpisy, ale również tworząca (wraz z kAzu^) system do ich generowania jestem bardzo zainteresowany decyzją Zarządu.

Mam nadzieję, że będzie ona precyzyjnie określać co może znajdować się w sygnaturce.

Jako, że z racji założonego przezemnie tematu nt. skryptu do sygnaturek wyniknęła swoistego rodzaju potyczka o sygnaturki (kto jaką zrobi). Po przemyśleniu całości w pełni popieram hwao...
Cytat(hwao)
Ogulnie to mi nie przeszkadzaja podpis, rysunki o ile sa estetyczne ( lepsza taki rys niz 'oczobojny' text ;-) )

Co do wyglądu... starałem, i staram się, by sygnaturki na obrazkach możliwie najmniej odbiegały od "tekstowych"... Takie podejście moim zdaniem jest rozsądne i nie powoduje pogorszenia czytelności forum...

Mam nadzieję, że Zarząd przy podejmowaniu decyzji zachowa możliwość wyboru sposobu podpisywania się pod własnymi postami, jednocześnie jasno określając zasady tworzenia wspomnianych podpisów.

UpDated:
P.S. Podpisy na obrazkach można ograniczyć do konkretnej wielkości w pixelach...
P.S. 2 Czy będzie można zerknąć do listy argumentów obu stron dyskusji w Zarządze po jego posiedzeniu? Nie ukrywam, że taka lista była by lepsza od najlepiej skonstruowanego regulaminu...
P.S. 3 Rozwiązanie z grafiką dedykowane jest osobom korzystającym z wielu for jednocześnie...
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 26.12.2025 - 15:21