![]() |
![]() |
![]()
|
|
Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działanie skryptu można zobaczyć w mojej sygnaturce...
Pod adresem: signer.idn.net.pl można założyć sobie konto (trzeba podać nazwę użytkownika i hasło... nic więcej!) i przetestować funkcje zarządzania sygnaturkami. Na forum można taki podpis umieścić wpisując: Kod [img]http://signer.idn.net.pl/static/uzytkownik.png[/img] Skrypt (zarówno jak i strona) są w wersji RC1. Proszę o uwagi - co byście dodali/zmienili, by uczynić z tego wersję ostateczną? P.S. Sygnaturka z 4 linijkami ma ok. 1.4KB 3 linijki to ok. 1.2KB (istotne dla modemowców) Edited: poprawiłem temat |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popisywanie sie i gadki typu "Czego to ja nie potrafie" nie sa mile widziane. Obydwaj oprocz programowania mamy wiele innych zajec. Takze czasochlonnych. Napisanie dobrego panelu do zarzadzania to tez kawalek roboty. Ty zajales sie sama generacja, bez jakiegokolwiek pobierania informacji z db, parsowania danych itp. Liczy sie jakosc, nie szybkosc.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 05:16 |