![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam na stronie logowanie/rejestracje no i chciałbym przerobić skrypt tak że jeśli ktoś zapomnie hasło to po kliknięciu w link "zapomniałem hasło. pokazał sie formularz gdzie będzie musiał podać login i email a skrypt porównał login z tym z pliku gdzie są one zapisane i wysłał mu te hasło.Najlepiej by subskrycja była na plikach. |
|
|
![]() |
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
napisałem tylko nie wiem czy będzie działać
Kod <? if (!file_exists("user/$log.dat")) { echo("Złe dane!"); } elseif (file_exists("user/$log.dat")) { include("user/$log.dat"); if($log == $log && $mail == $mail) { $mail="$mail"; // tutaj wpisz swój adres email $inf=("Ponieważ zapomniałe¶ swojego hasła jestem taki uprzejmy że wysyłam Ci je w prezencie. Brzmi ono: $pass Przy okazji polecam zażywać odpowiednie ¶rodki wzmacniaj±ce pamięć."); mail("$mail","Przypomnienie hasla","$inf"); echo("<center>Drogi $log. Haslo zostało przeslane na Twoj± skrzynke email - $mail</CENTER>"); } else { echo "Coś nie tak"; } } jak coś to moge podać jeszcze formularz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 11:03 |