![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
od jakiegos czas zaczolem sie interesowac php i chcilaem kupic ksiazke o tej tematyce jednak nei wiem jaka wybrac, a jest ich dosc duzo na rynku. Doradzcie cos! Ksiazka mial by byc dla osoby ktora: :arrow: zna html :arrow: ma bardzo male pojecie o programowaniu Ksiazka powinna byc: :arrow: napsiana w prostym jezyku :arrow: powinna zawierac oprocz teori jakas praktyke :arrow: w miare tania Z gory dziekuje za odpowiedz PS Jestem "nowy" i nei wiem czy w dobrym dziale to napisalem =] |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Jeżeli już się zna HTML, to w zupełności wystarczy manual.
Rozdziały dla początkujących są pięknie przetłumaczone, okraszone dużą ilością przykładów, tak że w zupełności wystarczają. A gdy potrzebne jest coś więcej - jest w sieci kilka dobrych kursów. Żadnych innych rozwiazań nie mogę polecić z czystym sumieniem, bo książki są albo ubogie, albo przepisywane żywcem z... manuala. Co najwyżej warto sobie czasem pewne rozdziały wydrukować, by móc je nosić z sobą do kib...ka (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 07:21 |