![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 577 Pomógł: 6 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
miałem chwilę i usiadłem do autorskiego frameworka opartego na wzorcu MVC. Chciałbym go dopracować, utworzyć wersje stabilną. Kod frameworka jest dostępny pod adresem: https://github.com/artimman/dbmframework Zakończyłem pierwszy test aplikacji na serwerze zdalnym - powodzeniem. Wydaje się, że już jest całkiem Ok i ciekawe, czy ktoś się ze mną zgodzi? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 577 Pomógł: 6 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja jakos w robocie dosc czesto musze do tematu podchodzic pragmatycznie... Z filozoficznego punktu widzenia: " Wyobraź sobie że życie polega na żonglowaniu pięcioma piłkami. Ich nazwy to praca, rodzina, zdrowie, przyjaciele i prawość. Wszystko udaje ci się utrzymywać w powietrzu. Ale pewnego dnia wreszcie do ciebie dociera, że praca jest gumową piłką. Jeżeli ją upuścisz, odbije się i wróci. Pozostałe cztery piłki - rodzina, zdrowie, przyjaciele, prawość - to szklane kule. Jeśli się którąś upuści, może się obić, wyszczerbić lub nawet roztrzaskać. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No, ale wracamy na polską ziemię 10x szybciej, jeśli środowisko tego wymaga itp. itd. Jasne. Ten post edytował Malinaa 11.01.2024, 12:44:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 10:24 |