![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
Jak zrobić żeby po kliknięciu w button 'add' w pasku adresu w przeglądarce wyświetlało 'http://localhost/strona/add-product' ? Oczywiście nie chcę przekierowywać tym buttonem do pliku w folderze add-product, bo takowy folder nie istnieje. Dzięki. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 807 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, ale mam narzucone, że to ma być button, i to jako część większego formularza, w którym różne buttony robią różne rzeczy. Element <a> można ostylować identycznie jak <button>, <a> nie musi być tekstowym linkiem. Tyle, że zarówno przyciskiem typu "button", jak i linkiem nie zatwierdzisz formularza, a ja nie wiem czy chcesz zatwierdzać wraz z naciśnięciem formularz czy nie. Jeśli chcesz zatwierdzić, to wtedy rozwiązaniem jest użyciem dwóch buttonów jak napisał nospor. Przy czym button powinien być typu "submit" (z innym value od drugiego). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 05:50 |