![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
Jak zrobić żeby po kliknięciu w button 'add' w pasku adresu w przeglądarce wyświetlało 'http://localhost/strona/add-product' ? Oczywiście nie chcę przekierowywać tym buttonem do pliku w folderze add-product, bo takowy folder nie istnieje. Dzięki. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 73 Dołączył: 15.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli ma się wyświelić strona, to nie tag `button`, a `a` powinieneś użyć w HTML-u...
Pokaż strukturę HTML najlepiej. A wracając do problemu, to możesz rozbudować podany przeze mnie RewriteRule - poczytaj trochę tych tutoriali co znalazłeś. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli ma się wyświelić strona, to nie tag `button`, a `a` powinieneś użyć w HTML-u... Wiem, ale mam narzucone, że to ma być button, i to jako część większego formularza, w którym różne buttony robią różne rzeczy. Chwilowe rozwiązanie które znalazłem to użycie JS: To działa jak należy, ale zastanawiam się... rzeczywiście nie da się użyć nice urls przy użyciu POST, beż wspierania się JS? EDIT: Ewentualnie można by jeszcze zrobić ifa, że jeśli isset($_POST['add']) to wtedy przekierowuje na localhost/stronka/add-product ale to chyba rozwiązanie na około i nie do końca poprawne. Ten post edytował sadistic_son 2.01.2023, 16:39:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 16:34 |