![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
Proszę o pomoc, możecie mi powiedzieć co mam nie tak w poniższym kodzie. Przy każdym divie pokazują się strzałki. Jak kliknę raz, przeskakuje div w dół, jak kliknę drugi raz tak jakby skrypt leciał dwa razy.... i tak potem 3,4,5,6,
Po stronie PHP kod wygląda tak
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety to Twój punkt widzenia, gdybym czekał na gotowca to nie miałbym nic napisane.
Przychodzę z problemem gdy nie mogę poradzić sobie sam. No ale ok, dzięki za chęci. Nie wiem co dla Ciebie jest sieczką, bo dla mnie jest czyste i przejrzyste. No ale co autor to inne pisanie. A zakładając z góry że ktoś jest leń, wystawiasz sobie świadectwo. Dziękuję za pomoc, może ktoś bardziej kompetentny się jeszcze wypowie. Tak dla potomnych Zrobiłem, działa.
A problemem było to, że niestety w PHP pomiędzy DIV miałem ukryte inputy, które były traktowane również jako dzieci , nie zwróciłem na to uwagi. Gdy przeniosłem je na koniec listy poza obsługiwanego diva, wszystko działa poprawnie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 14:19 |