![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 298 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem z kopiowaniem tych samych rekordów po połączeniu 2 tabel jedna tabela przetrzymuje wpisy takie jak imię, nazwisko itp, a w drugiej mam zdjęcia, ale nie wiem czemu jak porównuje dwa pola id robi mi kopię rekordów. Tak wygląda skrypt
I nie wiem czemu tak robi powinien porównać id w.faraID=f.grobID jak jest identyczne to wyświetlić jeden rekord. Ten post edytował pawel06281990 22.03.2022, 10:22:24 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 52 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chciałbym Cie jeszcze bardziej dołować, ale nawet w sprawozdaniach wykonawczych komisji UE jest narzucony format daty zgodny z ISO 8601. Natomiast w Polsce przyjęło się zapisywać dzień.miesiąc.rok. Skąd taki format u Ciebie? I jeszcze mnie jedno ciekawi, co to znaczy, że program tak trzyma daty? Program niczego nie trzyma... A czepiam się słówek, bo z tego same nieporozumienia są.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 298 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chciałbym Cie jeszcze bardziej dołować, ale nawet w sprawozdaniach wykonawczych komisji UE jest narzucony format daty zgodny z ISO 8601. Natomiast w Polsce przyjęło się zapisywać dzień.miesiąc.rok. Skąd taki format u Ciebie? I jeszcze mnie jedno ciekawi, co to znaczy, że program tak trzyma daty? Program niczego nie trzyma... A czepiam się słówek, bo z tego same nieporozumienia są. Program do ewidencji cmentarzy ma taki format bo wszystkie daty wpisuje się ręcznie program nazywa się fara. Ten post edytował pawel06281990 23.03.2022, 18:41:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 10:11 |