![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chciałbym zapytać co zrobić aby poniższy skrypt wypisywał na ekran tyle linii, jaka jest wartość zmiennej $wierszy. W pierwszej linii znajdować się powinna jedna *, każdy kolejny wiersz, to o jedną * więcej. W efekcie działania skryptu wiersze powinny wyglądać następująco: * ** *** **** ***** Tyle udało mi się napisać:
Czy mógłbym prosić o wskazówkę, jak ten skrypt poprawić , aby działał tak, jak opisałem wyżej? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok już wiem, głupi błąd, polegający na tym, że po poprzedniej zmiennej nie było tam średnika....
Nie wiem dlaczego serwer wypisuje wtedy błąd o niezdefiniowanej zmiennej. Dalej jest taki kod w pliku html: Mam takie pytanie: jak przekazać wartość zapłaty za produkty, wykorzystując funkcję echo w atrybucie value pola typu hidden ? Jak zrobię input type="hidden" , to wtedy tej wartości zapłaty nie ma gdzie wpisać , bo pole "Zapłata" nie będzie widoczne na stronie.... Ten post edytował 7sekund 11.03.2022, 12:59:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 04:35 |