![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 298 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Nie wiem dla czego działa mi $this na class mam taki komunikat. Fatal error: Uncaught Error: Using $this when not in object context in /home/twoj-host/web/test.twoj-host.eu/public_html/wp-content/plugins/wp-zmarli/inc/function/function_licz.php:14 Stack trace: #0 /home/twoj-host/web/test.twoj-host.eu/public_html/wp-content/plugins/wp-zmarli/admin/zmarli_list.php(72): liczenie::count_sql() #1 /home/twoj-host/web/test.twoj-host.eu/public_html/wp-content/plugins/wp-zmarli/inc/instalation.php(78): require_once('/home/twoj-host...') #2 /home/twoj-host/web/test.twoj-host.eu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(303): wp_zmarli->list_zmarli() #3 /home/twoj-host/web/test.twoj-host.eu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(327): WP_Hook->apply_filters() #4 /home/twoj-host/web/test.twoj-host.eu/public_html/wp-includes/plugin.php(470): WP_Hook->do_action() #5 /home/twoj-host/web/test.twoj-host.eu/public_html/wp-admin/admin.php(259): do_action() #6 {main} thrown in /home/twoj-host/web/test.twoj-host.eu/public_html/wp-content/plugins/wp-zmarli/inc/function/function_licz.php on line 14 W witrynie wystąpił błąd krytyczny. W wiadomości wysłanej na adres e-mail administratora strony umieszczono dodatkowe instrukcje a tak wygląda function count_sql()
A tak wygląda główna classa
I próbowałem już wszystkiego co robię źle??. Pomóżcie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 378 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz wywołać gdzieś check_w_base zamiast wp_zmarli
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 298 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz wywołać gdzieś check_w_base zamiast wp_zmarli Masz na myśli że mam wywołać to tak
czy tak
Mi działa ta metoda
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 00:28 |