![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Nie rozumiem jednej sprawy i proszę społeczność o nakreślenie co robić ![]() Mam problem w zrozumieniu laravela, modeli itp. Ostatnio analizowałem kurs laravela ( z uprzejmości nie podam adresu kursu ![]()
Jako że poszukuję pracy jako junior laravel developer to przygotowałem zadanie testowe zgodnie z tym kursem... ale moi rekruterzy napisali mi, że pomieszałem wszystko w kontrolerze itp. Pytanie- jak poprawnie używać kontrolera i modelu ? bo nieco zagmatwałem się w tych elementach. Jak rozumiem, kontroler steruje modelem, model wykonuje operacje ( najczęściej na bazie danych ) i zwraca dane do kontrolera, a ten kontroler dalej przekazuje dane do widoku. Jak powinienem zmodyfikować $user = new User(); aby poprawnie używać frameworka MVC? Proszę o pomoc w zrozumieniu tematu ![]() -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie, ten kod który wkleiłeś to jakaś tragedia... propnowałbym ten wątek przenieśc jednak do Przedszkola, wtedy można by było wytknąć wszystkie błędy które należy koniecznie poprawić.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 18:01 |