![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
postaram się jak najlepiej opisać co chcę osiągnąć. Poniżej jak to jest teraz:
A potem wywołuję to tak i w ten sposób tworze formularz html:
No i jest ok i to działa. Teraz wywołując $this->getRecomendationWOL otrzymuję
A to co chciałbym uzyskać to możliwość wywołania osobno danych dla Grupy 1 / Grupy 2 / Grupy 3
Dziękuję za informacje jak to osiągnąć i za wyrozumiałość. Domyślam się że muszę zmodyfikować: return $recomend; na coś w stylu: public function getValues() { return array ( 'group1' => $this->recomend[1][], 'group2' => $this->recomend[2][], 'group3' => $this->recomend[3][] ); } No ale nie potrafię sobie sam z tym poradzić... Dziękuję jak zawsze za wyrozumiałość. Temat do zamknięcia wystarczyło dane w tablicy zapisać jako
a potem wywołać funkcje poprzez
Ten post edytował pela222 26.03.2021, 13:42:49 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale wcześniej też tworzyłem jedną tablicę wielowymiarową.
No i napisał że załamuje ręce i że nie o takie sumowanie tablic mu chodzi. Fakt, że bez sensu była ilość tych zmiennych i wystarczy stworzyć je dla typów polis (bo całą pierwsze część tabeli tego nie potrzebuje), ale było tak jak ty teraz sugerujesz... Fakt, że te zmienne nie muszą być private (No, ale tu też nospor pisał że nii chodzi o to czy są private czy nie private) Dlatego myślałem że nospor sugerował jakieś inne "lepsze" "łatwiejsze" jak to pisał rozwiązanie. Ten post edytował pela222 8.04.2021, 10:33:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 08:47 |