![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
postaram się jak najlepiej opisać co chcę osiągnąć. Poniżej jak to jest teraz:
A potem wywołuję to tak i w ten sposób tworze formularz html:
No i jest ok i to działa. Teraz wywołując $this->getRecomendationWOL otrzymuję
A to co chciałbym uzyskać to możliwość wywołania osobno danych dla Grupy 1 / Grupy 2 / Grupy 3
Dziękuję za informacje jak to osiągnąć i za wyrozumiałość. Domyślam się że muszę zmodyfikować: return $recomend; na coś w stylu: public function getValues() { return array ( 'group1' => $this->recomend[1][], 'group2' => $this->recomend[2][], 'group3' => $this->recomend[3][] ); } No ale nie potrafię sobie sam z tym poradzić... Dziękuję jak zawsze za wyrozumiałość. Temat do zamknięcia wystarczyło dane w tablicy zapisać jako
a potem wywołać funkcje poprzez
Ten post edytował pela222 26.03.2021, 13:42:49 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak można bo tak to miałem ... co prawda miałem troche bez sensu dla każdej "sekcji" ale tak to było zrobione.
@nospor zasugerował, żeby się tego pozbyć, bo "łatwiej" jest pracować na tablicy bez tych grup ... No ale nie wiem jak jest łatwiej i jak to łatwiej realizować. No i cały czas pozostaje temat podstawowy (od którego zacząłem pytanie), czyli jak iterować, jeśli jest wiecej niż jedna polisa danego typu, aby tworzyły się kolejne common. Czyli jeśli są dwie polisy WOL to tworzą się w tablicy: common7_1 array() common7_2 array(). Co będzie skutkowało utworzeniem dwóch <li> w formularzu html (dla każdej z tych polis osobno). Ten post edytował pela222 8.04.2021, 09:49:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 05:51 |