![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorry, jeśli odpowiedź na moje pytanie jest banalna. Jednak szukam w Google i nie mogę nic znaleźć.
Chcę przekazywać parametrem metody stringi (np. 'NewClass'), na podstawie których będę tworzyć obiekty (np. $object = new NewClassModel()). Potem chcę te obiekty zwracać (return $object). Chodzi o to, aby to było uniwersalne. Jak to prosto zrobić? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Po co tworzysz jakieś własne hokus pokus zamiast użyć poprawnie Symfony? Skoro i tak robisz kopię S. Zamierzam docelowo (zawodowo) programować w gotowych frameworkach, ale pomyślałem, że fajnie byłoby zrobić coś podobnego samemu. Tylko mój framework miał być dużo bardziej prosty w zapisie. Takie minimum kodu i podobny efekt końcowy. Cytat Popracuj z jakimś większym FW, zobacz jak robi się pewne rzeczy, zdobądź doświadczenie. Ok. Poprawię ten mój framework po swojemu i będę powoli rozwijał wraz z rosnącą wiedzą. Generalnie wszystko można zapisać na miliony sposobów i rozchodzi się tylko o przestrzeganie pewnych wytycznych oraz ogólnie przyjętych zasad. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 03:38 |